De Hallen is Anders - Verhaalmakers
17371
post-template-default,single,single-post,postid-17371,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17735
Online video De Hallen Amsterdam

De Hallen is Anders

Aflopen zomer zocht ik een mooie inspirerende locatie om een aantal tips op het gebied van storytelling met video op te nemen. Omdat ik zelf ik Amsterdam West woon dacht ik vrijwel direct aan De Hallen. De oude tramremise die sinds enkele jaren is getransformeerd in een creatieve en culturele hotspot.

Een bijzondere plek met een eigen verhaal

De Hallen is een plek waar tijd van vroeger nog voelbaar aanwezig is, maar nu door de prachtige renovatie nieuwe betekenis heeft gekregen. Het is een plek waar je lekker kunt eten en drinken, de bioscoop kunt bezoeken, maar ook gewoon naar de bibliotheek kunt gaan. In De Hallen is voor iedereen wat te vinden of te doen: van jong tot oud en of je nu van heel ver komt of om de hoek woont. Maar de Hallen is vooral een plek waar ruimte is voor ondernemers met een sociaal hart en makers die passie hebben voor het vak dat ze beoefenen. Dat maakt de Hallen anders en tot bijzondere plek met een eigen verhaal.

De storytelling tips die ik uiteindelijk met hulp van cameraman Rik Lauwen heb opgenomen die kun je bekijken als je je abonneert op de gratis mini cursus storytelling. Echter, toen in ik bij De Hallen Amsterdam informeerde of ik bij hun deze opnamen mocht maken, werd me gevraagd of ik dan niet ook ‘even een filmpje’ over De Hallen kon maken. Natuurlijk! Zie hieronder daarvan het resultaat.

Godfried Hartkamp
godfried@verhaalmakers.nl

Voorheen werkte ik als regisseur voor uiteenlopende televisieprogramma’s van publieke en commerciële omroepen. Nu is het mijn missie om ondernemers zoals jij te helpen met storytelling zodat jij succes hebt met jouw verhaal.

Geen reactie's

Geef een reactie