Mam's cleaning & Services - Verhaalmakers
16919
post-template-default,single,single-post,postid-16919,single-format-video,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17735

Mam’s cleaning & Services

Wat doe je als het thuis of op kantoor een puinhoop is? Of als het schoonmaakbedrijf dat je daarvoor heb aangesteld weer eens de kantjes ervan af loopt. Dan moet je opzoek naar een andere partij die wel zijn beloftes nakomt. Maar hoe vind je die als al die schoonbedrijven hetzelfde zijn, hetzelfde beloven en hetzelfde kosten? Terwijl je juist op zoek bent naar iemand die het anders doet dan anderen. Iemand die goed voor haar personeel zorgt, respect heeft voor natuur en milieu en elke klant op maat bedient. Voor mij is die vraag eenvoudig te beantwoorden omdat ik onlangs deze film over Mam’s Cleaning mocht maken met oprichtster Mimouna El-Hallaoui in de hoofdrol. Kijk en oordeel zelf!

Voor mijn website wilde ik graag een mooi beeldend verhaal om Mams' hebben. Zie hoe mooi het uiteindelijke resultaat is geworden. Ik wil Godfried ontzettend bedanken voor het maken van deze ontroerende film over Mam's en voor zijn geduld en behulpzaamheid!

– Mimouna El Hallaoui, eigenaar Mam’s Cleaning & Services

Godfried Hartkamp
godfried@verhaalmakers.nl

Voorheen werkte ik als regisseur voor uiteenlopende televisieprogramma’s van publieke en commerciële omroepen. Nu is het mijn missie om ondernemers zoals jij te helpen met storytelling zodat jij succes hebt met jouw verhaal.

Geen reactie's

Geef een reactie