Verhaalmakers | Mijn verhaal
293
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-293,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-16.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Mijn verhaal

Godfried Hartkamp

Naast oprichter van Verhaalmakers is Godfried als gastdocent storytelling verbonden aan de Wageningen University & Research centre (WUR). Voorheen werkte Godfried als verslaggever en regisseur voor uiteenlopende televisieprogramma’s van publieke en commerciële omroepen.

E: godfried@verhaalmakers.nl

T +31 (0) 6 55 86 4731

Je kunt nog zo’n geweldig idee, product of dienst hebben, maar als niet in staat bent om het uit te leggen of het vertrouwen van je klanten te winnen, heeft het eigenlijk geen bestaansrecht.

Het is mijn missie om jou de fijne kneepjes van het vak te leren.

In mijn professionele carrière als televisiemaker, journalist en producent van online video content heb ik talloze mensen mogen interviewen en verhalen gemaakt over de meest uiteenlopende onderwerpen. Het resultaat was soms een mooi, nieuw inzicht, dan weer iets wat ontroerde of juist een verhaal dat mensen aanzette om in beweging te komen.

 

Het medialandschap is het afgelopen decennium echter compleet veranderd. Hierdoor is elke bedrijf of organisatie feitelijk zelf een mediabedrijf geworden. Dat vraagt van ondernemers, zzp’ers en leidinggevenden kennis en vaardigheden op het gebied van storytelling. Iets wat tot voor kort exclusief het domein was van ‘verhaalmakers’ zoals journalisten, film- en televisiemakers, kunstenaars, comedians, artiesten enzovoorts, is nu een benodigde vaardigheid van elke ondernemer.

 

Met Verhaalmakers wil ik jou helpen bij het vertellen van betekenisvolle verhalen. Ik wil mijn expertise én die van andere verhaalmakers inzetten om ervoor te zorgen dat jij succes hebt met storytelling. Daarom wil ik mijn tijd en energie steken in kennisoverdracht en is het mijn missie om jou de fijne kneepjes van het vak te leren.