Verhaalmakers | Ons verhaal
293
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-293,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17735
 

De wereld kent vandaag de dag vele uitdagingen zoals klimaatverandering, natuurbehoud, eerlijke verdeling van welvaart, gelijke kansen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en nog veel meer.

Elke stap naar een mooiere en betere wereld begint en met een verhaal dat mensen verbindt en inspireert.

Wij geloven dat storytelling de meest krachtige manier is om positieve veranderingen teweeg te brengen. Verhalen vertellen ons wie we zijn, wat ons beweegt en waar we naartoe willen. Elke stap naar een mooiere en betere wereld begint en met een verhaal dat mensen verbindt en inspireert. Verhaalmakers biedt daarom exclusief een podium voor mensen, merken of organisaties die zich sterk maken voor een belangrijk maatschappelijk doel. Zo willen wij eraan bijdragen dat zij die impact willen maken gehoord en gezien worden.

 

Samen impact maken

Verhaalmakers is een onafhankelijk platform dat met mooi gefilmde video’s, fotografie of geschreven content belangrijke kwesties onder de aandacht brengt. We werken daarin nauw samen met bedrijven en organisaties die vanuit hun maatschappelijke betrokkenheid duurzaam ondernemen of een goed doel steunen. Zo maken we samen verhalen die een positieve impact hebben op de wereld waarin we leven.

 

Geen winstoogmerk

We zijn een collectief zonder winstoogmerk. We streven niet naar winst maar naar maatschappelijke impact. Onze missie is om de boodschap van opdrachtgevers te vertalen in een sterk verhaal en daarmee hun impact te vergroten. Om de productie van content mogelijk te maken hanteren we dan ook geen commerciële, maar transparante redactionele tarieven.

Benieuwt naar de mogelijkheden?