Recuitment video Crowe Horwath Peak - Verhaalmakers
16991
post-template-default,single,single-post,postid-16991,single-format-video,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17735

Recuitment video Crowe Horwath Peak

Met het aantrekken van de economie wordt het voor sommige bedrijven moeilijk om nieuwe medewerkers te werven én aan zich te binnen. Als pas afgestudeerde accountant heb je het voor het uitkiezen. Niet alleen de ‘Big Four’ ook kleinere en middelgrote kantoren, van tien tot tweehonderd medewerkers, iedereen wil je hebben. Hoe onderscheid je je dan als accountantskantoor van de concurrentie? En hoe spreek je potentiële nieuwe kandidaten op een passende manier aan?

Daarvoor maakt we deze recuitment video om voor Crowe Horwath Peak nieuwe hard werkende, communicatief vaardige en ambitieuze collega’s te vinden voor de vestiging in Rotterdam. Ga naar werken bij peak voor meer informatie.

Godfried Hartkamp
godfried@verhaalmakers.nl

Voorheen werkte ik als regisseur voor uiteenlopende televisieprogramma’s van publieke en commerciële omroepen. Nu is het mijn missie om ondernemers zoals jij te helpen met storytelling zodat jij succes hebt met jouw verhaal.

Geen reactie's

Geef een reactie